september 2016

Jonah Blacksmith + Lewis And Leigh

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet JONAH BLACKSMITH, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i februar og marts 2017. Foruden den forestående support-tour (m. Allan Olsen) byder efteråret på færdiggørelse af det kommende album, som rammer gaden d. 30. januar 2017.

Lørdag, 11 marts, 2017 - 21:00

Jonathan Byrd & The Sentimentals

En flok russiske gadehunde, Johannes Døberen og North Carolinas JONATHAN BYRD slutter sig endnu en gang til det danske indie-folkband The Sentimentals på en tour i Danmark og Tyskland i oktober 2016. 

Deres fælles album "Mother Tongue" afsøger Bob Dylans musikalske univers og Søren Kierkegaards ideer over tretten nye sange og blev nomineret til to Danish Music Awards i kategorierne Årets Album og Årets sangskriver i 2015 Læs mere » about Jonathan Byrd & The Sentimentals

Torsdag, 20 oktober, 2016 - 20:00

Djämes Braun

Siden dannelsen i 2012, hvor Djämes Braun vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows. Det store gennembrud oplevede de i 2015.

Det var året, hvor de udgav debutalbummet ”Modgift”, der indeholdt intet mindre end 9 guld- og platincertificerede hits såsom ”Kvinder Og Kanoner”, Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Traktor”, ”Farlig Tiger”, ”Duft Af Ba-Cone”, ”Ejer Det”, ”Dumt På Dig (Part II)”, ”Inficeret” og ”Fugle”. Læs mere » about Djämes Braun

Lørdag, 4 februar, 2017 - 21:00

Die Herren

Det danske U2-Coverband, Die Herren så dagens lys for første gang den 1. marts 1991, hvor tre af bandets nuværende medlemmer med den daværende trommeslager mødtes for første gang til en session i en øvecontainer i det centrale København.

Ingen af bandets medlemmer forestillede sig dengang, at Die Herren skulle blive langtidsholdbar og en markant del af den danske live-musikscene i 25 år - men det er de i høj grad blevet.

Og det fejrer Die Herren med et nyt jubilæums-show med premiere til december 2015: ”U2-Silver&Gold”. Læs mere » about Die Herren

Mandag, 26 december, 2016 - 22:00

Et stykke Danmark

Et Stykke Danmark - Ti sange om Præstø Fjord

Under overskriften "Et stykke Danmark" har syv sangskrivere på opfordring fra initiativtager M.C. Hansen skrevet et stykke musik, der beskriver området omkring Præstø Fjord og de mennesker der bor der. Ideen med projektet er at skildre, hvor forskelligt vi oplever det samme sted, samtidigt med at vi er sammen om at være her, for på den måde at blive lidt klogere og komme lidt tættere på hinanden. Læs mere » about Et stykke Danmark

Torsdag, 6 oktober, 2016 - 20:00 til 22:00

Dødspoppatruljen

DØDSPOPPATRULJEN er bandet som rykker grænserne for hvad man kan forvente af et partyband. Der leveres en fest og et show med flowet fra et DJ set, men med energien og feelingen af et live band. Bandet har valgt at styre udenom de gennemtæskede balleklassikere, og i stedet lagt energien i at reproducere og remixe de sidste 20 års store club hits.

Døre åbner kl. 21 // Stående.  Læs mere » about Dødspoppatruljen

Fredag, 9 december, 2016 - 22:30 til 00:00

Sider