november 2016

Hit Med 80'erne + afterparty

Der er magi i luften...

Det mente Halberg-Larsen i hvert fald i 1983. Siden er det nummer blevet en af en lang række udødelige, danske 80’er-sange.

Dengang, i 80’erne, forudså ingen, at sangene fra Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, News, Nanna, Danseorkestret, Back To Back og alle de andre ville kunne fylde spillestederne i Danmark 30 år efter.

Men det kan de. Faktisk er sangene fra det, der viste sig at være den danske rocks guldalderårti, mere populære end nogensinde.

Lørdag, 7 oktober, 2017 - 21:00 til 23:00

Master Fatmans Jazzskole

MASTER FATMAN / JAZZSKOLEN 2
 
Master Fatmans Jazzskole inddrager børnene i jazzens historie. Sammen med Master Fatman og hans hjælpelærere/musikere vil børnene dykke ned i jazzens skatkammer og herefter i fællesskab lave deres eget 'jazz-sample’. Master Fatman har tidligere med stor succes præsenteret sin jazzskole for børn i førskolealderen. I version 2 af jazzskolen, som får premiere ifm. Vinterjazz, vil udgangspunktet være de lidt ældre børn, fra 6 år.
 
Overlærer Fatman skriver: Læs mere » about Master Fatmans Jazzskole

Lørdag, 18 februar, 2017 - 13:00 til 14:30

Til Søs med Mikkel Beha

Siden MIKKEL BEHA var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag, og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Læs mere » about Til Søs med Mikkel Beha

Torsdag, 30 marts, 2017 - 19:30

Jens Lysdal m. band

JENS LYSDAL er en engageret og altid nysgerrig mand, der altid har sagt og gjort hvad der passede ham - i livet, som på scenen. Det kan både høres og mærkes i musikken og i de stærke vedkommende tekster. Genre-mæssigt ligner hans musik måske mest det svenske band Bo Kaspers Orkester – som også frit og ubesværet skifter fra roots til vals og videre til pop alt efter hvad sangen og historien har bedst af. Og med den klasse musikere han altid omgiver sig med, er dét en oplevelse i sig selv. 

Fredag, 10 februar, 2017 - 21:00 til 23:00

Binær + Kejser A

Nakkebrækkende groovy hiphop, der blander battle-rappens tekniske finesse med reflekterede tanker om tilværelsen. Når to af de seneste års mest kreative og tekniske rappere slår sig sammen om et fælles album, er fundamentet skabt for at kunne nå dét der næste niveau både på plade og live fra scenekanten. MUND DE CARLO og TREPAC tager fra december-marts på tour rundt i kongeriget Danmark. Læs mere » about Binær + Kejser A

Fredag, 3 februar, 2017 - 21:00

Sort Sol

Sort Sol behøver næppe nogen større introduktion for et dansk publikum, da de siden begyndelsen som Sods for 35 år siden har henrykket det danske rockpublikum med albums som Dagger & Guitar og Glamourpuss og hits som "Holler High", "Next Century" og "Let Your Fingers Do the Walking".

Nu er Sort Sol tilbage med et nyt album og en opfølgende turne i foråret 2017 – en turné der bringer dem forbi STARS.

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 370 kr. - Såfremt der ikke er udsolgt!

Koncerten er stående. Læs mere » about Sort Sol

Søndag, 16 april, 2017 - 21:00

Thomas Buttenschøn

THOMAS BUTTENSCHØN, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial. Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 7 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene. Læs mere » about Thomas Buttenschøn

Fredag, 24 marts, 2017 - 20:00 til 22:00

Thomas Fonnesbæk Trio Feat: Zier Romme & Ulysses Owens Jr.

THOMAS FONNESBÆK er den nye stjerne på den internationale bashimmel hvor han løfter arven fra NHØP som er den bedste bassist verden har set til dato. Thomas Fonnesbæk rejser i disse år verden tynd som medlem af Justin Kauflin trio, Lars Jansson trio og som duopartner med Sinne Eeg.I den kommende tid skal han således både til Japan og New York. Denne eftermiddag præsenterer han sin helt nye trio som rummer et af de største danske talenter i nyere tid, den fremragende unge danske pianist Zier Romme. Læs mere » about Thomas Fonnesbæk Trio Feat: Zier Romme & Ulysses Owens Jr.

Søndag, 13 november, 2016 - 15:00

Sider