SMALLSTARS Blues Jam #11

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Når mørket omslutter Vordingborg og Gåsetårnet på toppen af byen en kølig efterårsaften, lyser og stråler en "small Star" og spreder funklende "gråt guld" og ungdomsstjernestøv i Algade. Sådan kan en torsdag aften i Vordingborg opleves fra en magelig lænestol på SMALLSTARS´ hyggelige intime lille scene, hvor dygtige og lystige musikere ligefra Viemose til Karleby på Falster tropper op, for med hjerteblod at give sit publikum og hinanden en skøn aften i musikkens og glædens tegn. Det myldrer med unge og garvede musikere, der giver den max gas på scenen og jeg som ikke selv spiller musik, men bare kom på en lytter, ønskede at det var fredag og at de fede jazz/blues "vibes" ville fortsætte hele natten.
Det er en musisk oplevelse, en mega hyggelig social event, et kærkomment og tiltrængt tiltag i Vordingborgs sociale og kulturelle aftenliv og det er ganske gratis.
Tak til musikere og arrangører. Vi ses næste gang og jeg glæder mig.

-Marie, BLUES JAM gæst
Tusinde tak for ordene Marie. 

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer).

Dørene åbner kl. 19.00, musikken/jammen starter kl. 19.30, og der er fri entré.

Dato: 
Torsdag, 6 oktober, 2016 - 19:30

STARS

STARS præsenterer mere end 100 koncerter om året, i genrerne rock, pop, jazz, world og electronica.

Den kunstneriske profil fokuseres særligt på det danske og internationale vækstlag – morgendagens stjerner, men indeholder også større etablerede artister og bands fra ind- og udland.
Koncertsalen er placeret i en gammel biograf, centralt i Vordingborg by.

www.stars.dk Læs mere » about STARS

Type: 

Adresse

STARS
Algade 84
4760 Vordingborg