Sylvester Larsen + Fjelding

Billetsalget til denne dobbeltkoncert starter primo august

SYLVESTER LARSEN (info følger)

FJELDING (billedet)
En julefrokost i januar 2012 var scenariet for det første møde mellem Mikkel (forsanger) og Kenett (bassist). Mikkel og hans gode ven Christian (Lead Guitar) var på udkig efter en bassist til deres band og efter en øver med Kenett, behøvede de ikke at lede længere. Senere det år blev Roan (trommer) hentet ind fra Holland, og bandet Fjelding blev en realitet.

I 2013 begyndte Fjelding at indspille deres debutplade med Kristian Thomsen (The Storm, Tue West) bag knapperne, hvilket hurtigt udviklede sig til et perfekt match mellem band og producer. Musikken udviklede sig til et gedigent stykke pop/rock med masser af lækre guitar stykker, så endnu et nyt medlem måtte ind i varmen. Dette blev ingen ringere end Tommy Jensen, som kendes fra bla. The Voice og X-factor.

Den nye lyd, det nye medlem, den snart færdige plade og det sammentømrede band er grundstenene til en livekoncert, som giver dig fornemmelsen af ”den musik har jeg da hørt før?”. Bandet bryster sig nemlig af at spille mainstream musik som andre velkendte bands. Hvorfor lave noget om som i den grad virker, og bands som Foo Fighters, Coldplay, AC/DC og U2 har ikke levet forgæves, hvis du spørger bandets forsanger Mikkel.

Om bandet Fjelding er Danmarks nye svar på et vaskeægte stadionband, må du selv bedømme. Men de garanterer guitar lir, sing-along, klichefyldte scenejokes, helte soloer og musik, som du kender det fra radioen, bare pakket ind i nyt og lækkert musikpapir.

Mikkel Fjelding Lead Vokal
Kenett Petersen Bas og kor
Tommy Jensen Guitar og kor
Roan Segers Drums
Christian Panum Lead Guitar 

 
Dato: 
Lørdag, 27 september, 2014 - 21:00 til 23:00
Kontakt tlf.: 
+45 55342060

STARS

STARS præsenterer mere end 100 koncerter om året, i genrerne rock, pop, jazz, world og electronica.

Den kunstneriske profil fokuseres særligt på det danske og internationale vækstlag – morgendagens stjerner, men indeholder også større etablerede artister og bands fra ind- og udland.
Koncertsalen er placeret i en gammel biograf, centralt i Vordingborg by.

www.stars.dk Læs mere » about STARS

Type: 

Adresse

STARS
Algade 84
4760 Vordingborg